verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

CopCup 31.08.2004

Hvis du nogensinde hører nogen sige, at Odense Politi er ved at falde af på den, at de er ved at miste grebet om ungdommen, og slet ikke har en finger på pulsen, så prøv lige at smut forbi CopCup (et par minutters flashhelvede, men det er go' gas, ikke mindst voice-overen).

Der en en gratis fadbamse til den der tager til Odense Dyrskueplads d. 18. september, og battlerapper røven ud af bukserne på det odenseanske politi. Det kunne sågar være man skulle lufte det for deltagerne i MC's FightNight på lørdag?

Comments

Rasmus | web | @ / 1:29 / 2nd of september / 2004

Jeg kan specielt godt lide det der hal-bal cheesy trance der kører henover flash introen.. Det er sgu design der rykker det der!

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.