verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Internet Explorer Beta2 til download 31.01.2006

Microsoft har gjort IE7 beta2 tilgængelig til download. Yderst interessant. Er der nogen der lige gider at fyre den igennem acid2-testen og se hvordan den klarer den?

Update: Det viser sig, at man skal have en ægte Windows-licens for at installere den. Gad vide hvor mange der bliver afholdt fra at installere den af den grund?

Comments

troels | web | @ / 8:52 / 1st of february / 2006

For din skyld og kun din, har jeg installeret softwaren og kørt denne test. Screendump her. Var det hvad du var ude efter?

Jonas | web / 9:46 / 1st of february / 2006

Troels, jeg elsker dig. Af hjertet tak.

Af billedet kan ses, at Microsoft må have gemt CSS-understøttelsen til en senere release, men det er da flot at de kan finde ud af at lave tabs. Det er jo også noget helt nyt og spændende noget.

BestBoj / 1:56 / 13th of february / 2006

ca. 1/3 vil have problemer pga. af manglende licens

kimblim | web | @ / 10:14 / 25th of february / 2006

Nu er det for det første slet ikke Beta 2, men Beta 2 RC - der er trods alt forskel.

For det andet har MS jo selv været ude at sige at CSS-supporten først bliver udbygget senere i processen, så lad os lade være med at dømme dem på det endnu.

Vi kan dog dømme dem på interfacet, og det er sgu da meget... øh... GRIMT som bare fanden!

Jonas | web / 23:53 / 26th of february / 2006

@kimblim: Anede ikke det var en Release Candidate (RC), hedder det Preview nu om stunder? Og min udtalelse om CSSen står helt for egen regning, vidste ikke at de ligefrem havde sagt det først ville blive udbygget senere i processen (hvilket i mit hoved ikke giver nogen mening, men fred være med det, jeg er ikke softwareudvikler).

Under alle omstændigheder ser interfacet ikke fantastiskt nyskabende ud, man aner en smule inspiration fra Firefox og OS X, gør man ikke?

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.