verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Atom og venner 29.11.2006

Jeg har ingen idé om hvem der står bag ATOM, og for øjeblikket er jeg også ligeglad. Jeg nøjes blot med at køre shotgun med stort set alle numrene der ligger til download på ATOM sonic output list v.1. Hurtig afsted, det mentale vindue rullet helt ned, og så ellers op for wooferen, og helst mens man sidder på den.

Især det lange mix (1:09:21) der hedder Transformation af ATOM og Noelle, der er nemlig en sprød version af White Horse, og som enkeltnummer på listen skal selvfølgelig nævnes remix'et af Talking Heads-nummeret Take Me to The River, det er go' energi med en snert af el-guitar, jow tack!

Update: Og hvis man så gad at klikke på links på den linkede side, som ikke leder til mp3-filer, så finder man lynsnabt ud af, at ATOM hedder Matt Inconiglios, er fra USA, har en MySpace profil (nej, virkelig?), og har sit Friend Space fyldt op med de fede.

Damn, jeg er så web 0.1b.

Comments

Christian | @ / 16:02 / 29th of november / 2006

Hey tak for linket til Atom. Lige nu står Prince og Pussycat Dolls i kø for at komme ned på min lille alu-æske.

Jonas | web / 12:58 / 1st of december / 2006

Selv tak, Ikke nogle dårlige valg!

Antager du har fået iPod? (:

Tore | web | @ / 20:46 / 3rd of december / 2006

Jeg tror, bare den gode dalager har spist en podde. Og tæskelækkerlæske rip, mix and burn samling fra Atomet.

christian | @ / 9:24 / 4th of december / 2006

Min alu-æske er nok lidt større end en mp3 afspiller. den er vel sådan ca 12", hvis man måler den diagonalt. Så det er nok ikke noget med at tage den i munden ligesom dalager.

Tore | web | @ / 8:46 / 6th of december / 2006

Sikke en identitetsforveksling, Christian. Der er simpelthen for mange af jer. Kan I ikke begynde, at identificere jer med tal? Du kunne fx være Cjristian II.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.