verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Hackede herligheder 29.04.2004

Jeg kan godt lide Public Enemy. Jeg hører dem med jævne mellemrum, når jeg synes hiphop-scenen som den ser ud i dag ikke er andet end bling-bling og kødvideoer.

Jeg kan også godt lide Herb Alpert, en sælsom blanding af disco, latinamerikansk guitar, og ikke mindst blæsere tilsat med nænsom hånd. Det er sådan noget musik der kan gøre mig glad.

En perfekt blanding for mig ville altså være Public Enemy med Herb Alpert, og hov, det er der minsandten nogle der har lavet. Det er latinameriansk guitar med holdning. Evolution Control Commitee (ECC) har udgivet CDen Gunderphonic hvor to af numrene er sat sammen af Chuck D's vokaler, og Herb Alperts instrumentering. De kan hentes på denne side, det er Whipped Cream Mix'ene du skal gå efter.

ECC står også bag nummeret Rocked By Rape, som er Dan Rathers (CBS ankermand) stemme choppet op i småbidder og sat sammen til sætninger man ikke normalt hører fra Mister News. De serveres på et leje af beatchopped AC/DC riffs. Jo tak, det er god underholdning.

CBS var så heller ikke helt tossede med ideen, men ECC blev vist aldrig slæbt i retten.

ECC har også 'hacket' George Bushs 'First State of The Union Address' fra 1991. Den har overraskende nok fået et lidt andet budskab. Den kan hentes fra denne side, øverst. Gå heller ikke glip af "The Fucking Moon" et par linier nedenunder. Det er sgu' nogle rimelig sjove samfundskommentarer der får fyret af på den her måde.

Comments

johan | @ / 4:00 / 5th of may / 2004

jeg holder ogsaa af p.e saavel som herp med sit horn (saerligt whipped cream and other delights, som ogssa har et af de sproedeste covere nogensinde) - og sjovt er det, men jeg tror fornemmelsen kan sammenlignes lidt med at sidde og spise soede jordbaer paa sin mormors fine nystroegne damaskdug og saa drysse et tykt lag coke paa dem. sikkert meget fedt, men ikke helt i harmoni.

Jonas | web / 7:12 / 5th of may / 2004

Jeg kan godt forstå hvad du mener, men jeg synes stadig det er superfedt lavet, og sjovt. I sidste ende ville jeg også nok hellere høre de to originaler, hver for sig.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.