verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

25 års bullshit 29.03.2006

Jeg var på Vicar Street igår til Henry Rollins's standup show "25 years of Bullshit", og det var virkelig godt.

Henry Rollins snakkede i knap to en halv time, uden andre teatereffekter end hans til tider onde, onde stemme. Der var ikke så meget pis med ham, han gik på scenen, og startede med at forklare at hans turné mest var for at undskylde for USAs opførsel overfor resten af verden, og så er man jo kommet godt fra start. Der var ikke så meget Bush-bashing som jeg havde forventet, og dem der var, var krydret med meget illustrative og levende fortællinger om at tage den Transsibiriske jernbane, om opkast og om hvordan han blev klassificeret som en terror-trussel i australien, fordi han havde læst en bog med titlen Jihad, i en flyver på vej til Brisbane.

Han skriver dagbog på denne adresse, kunne være man skulle begynde at læse den med jævne mellemrum.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

› Archives

Error:

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.