verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Kæreste pr. proxy 29.03.2004

Det må være det ultimative vidnesbyrd om, at drenge/mænd er nogle triste skabninger (og i øvrigt nogle svin, som Joachim har tilkendegivet op til flere gange); en webservice der tilbyder imaginære kvindelige kærester.

Konceptet fungerer således: Man betaler for 2 måneder hvorefter man kan chatte med dem, få tilsendt breve fra dem (i visse tilfælde indeholdende et par trusser(!)), få SMS-beskeder, billeder, telefonsvarerbeskeder, gaver mmm. Prikken over i'et er, at når man slår op med dem, så forsøger de i en hel uge at få en tilbage igen.

Måske har man brug for et selvværdsboost en gang i mellem, men helt ærligt, af en imaginær pige? Get.Real.

På den front er kvinderne lidt mere sofistikerede, her handler det hele om lade som om, og bilde ind — ikke overbevise ved at kunne vifte trusser og celluloider af en fyr der ikke er ens kæreste.

Via memepool.

Comments

dalager | web | @ / 7:13 / 30th of march / 2004

Men er de søde, de der iMacinære tøzer, hva?

Jonas | web / 7:30 / 30th of march / 2004

Herresøde! Det er fuldstændig ligesom de skriver, der er "no commitments". Jeg kom sammen med to på en gang, bare for at se om jeg kunne få den ene til at blive jaloux.

Tore | web | @ / 13:35 / 30th of march / 2004

Jonas.... du har brug for lidt tid væk fra din Mac.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.