verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Vedrørende skaldyr 29.01.2004

Jeg var på restaurant i forgårs, og fik for første gang i mit liv smagt østers, og så endda tilberedt på hele to måder. Jeg smagte en rå, og en med nogle rosenkål og sovseværk til.

Jeg vil straks afsløre, at det nok ikke er en spise jeg kommer til at købe mig fattig i. Jeg syntes det smagte lidt af fiskekutter, eller storebæltsfærge. Du ved, sommer, Korsør havn, diesel i luften, lidt tang og nogle fisk der har ligget lidt for længe i solen. Nogle der har smagt østers der kan nikke genkendende til den beskrivelse?

Moskusoksen var til gengæld helt i orden.

Comments

Papi / 11:50 / 30th of january / 2004

Yessir, østers er maaaaaad overrated - klamme snotklatter i gammelt saltvand!!

Men de siger, at tøserne bliver helt vilde i trussen efter et par stykker. Har desværre ikke kunnet teste det empirisk, da konedyret er tæt på at tømme mavesækken bare ved synet af dem...

Rasmus | web | @ / 13:49 / 30th of january / 2004

Mere præcist kan det vist ikke siges : snotklatter i saltvand.

Det der med tøserne tror jeg dog ikke på..

Jonas | web / 14:09 / 30th of january / 2004

Min mor plejer at sige det smager lidt som at bade i Vesterhavet når man er forkølet. Det lyder heller ikke så rart.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.