verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Diversificering 28.01.2006

SAS screendump Det er ingen hemmelighed, at det står skidt til for SAS, men at det stod så galt til, at de nu bevæger sig ind på menneske-trafficking området var jeg ikke klar over, og så endda på deres lavprisruter, ikke noget med luksus-trafficking her.

Eller også er det mig der misforstår? Måske er det ikke trafficking, men blot SAS der bevæger sig ind på rejsepartnermarkedet? Man kan simpelthent reservere et uledsaget barn til sin rejse, hvis man nu er typen der er træt af at rejse alene.

Se det kalder jeg produktdiversifikation.

Comments

Rasmus | web | @ / 20:06 / 28th of january / 2006

Yups, man kan få sig en lille "Timmy" med på rejsen. Det er rigtig god service, er hvad det er.

Jonathan | web / 21:10 / 28th of january / 2006

Det er jo lige til Oh Danmark.

Jonas | web / 19:47 / 10th of february / 2006

I den grad. Gad godt vide om det er deres interne PR-afdeling der har lavet den bøf, eller om det er et bureau der står for det.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.