verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Det ligner et nederlag 27.07.2004

Berlingske tidendes netavis står for kvalitetsresearch. Det kan man se når de under overskriften Microsoft i krig mod Google skriver, at det nu i et stykke tid har været muligt at få en gmail-konto hos Google og, at efterspørgslen har været så stor, at der pt. er ventetid på at få en konto.

[email protected] der er ophavet til artiklen, har efter al sandsynlighed ikke læst denne notits på gmail-websitet:

How do I sign up? When can I get a Gmail account?

We're currently only offering Gmail as part of a preview release and limited test. We don't have details on when Gmail will be made more widely available, as that depends in part on the results of the test. If you're interested in receiving updates on Gmail, submit your email address using the form at the bottom of this page. And you can check out a sneak peek of Gmail here.

Med andre ord, Gmail er i beta, og årsagen til at man ikke kan få en konto er, at de ikke er offentligt tilgængelige, ikke fordi efterspørgslen er større end udbuddet.

Historien hos Berlingske handler om hvordan Microsoft nu tilbyder 2 gigabyte lagerplads til sin hotmailkonto, som så vil komme til at hedde Hotmail Plus. Den vil, i modsætning til Gmail, ikke være gratis, men derimod koste DKr. 149,- om året.

Nu er der nok bare mig, der hverken har forstand på avisoverskrifter eller markedsføring, men er det ikke lige lovligt kækt, at kalde en betalingsservice mod en gratisservice for en 'krigserklæring'?

Comments

David Blangstrup | web / 9:28 / 27th of july / 2004

Jo

Joachim | web / 10:40 / 27th of july / 2004

Jeg synes at det er en skæg formulering at der "er ventetid på at få en konto".

Det vidner om en relativ analog tilgang til at beskrive det digitale medie.

Jess Have | web / 17:57 / 27th of july / 2004

Absolut. En krigserklæring kom derimod fra Spymac, som er en tjeneste, der har mere at byde på en 1 GB mail-konto. Hvorvidt deres håndtering af mail er bedre, er nok tvivlsomt, men pladsmæssigt fejler tjenesten ikke noget. Og nej, det er ikke kun Mac ;)

Tore | web | @ / 7:43 / 28th of july / 2004

De journalister er kække og skal hele tiden tysses ned. Tro mig, jeg bor sammen med en! Løgn, bedrag og pure opspind er en del af deres hverdag. Stol ikke på et ord de skirver. Kun bloggere kan fortælle dig sandhenden, Jonas. Det har du jo vist mig. ;)

papish / 17:44 / 28th of july / 2004

Du siger bare til, hvis du ska' ha' et crash-course i at lave nyheder, mayn...

thomas | web / 9:58 / 29th of july / 2004

Må jeg give min fulde support til Tore?

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.