verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Sundaybash! 26.08.2006

Følg voss og sønder battle på musik søndag d. 3 september kl. 20.30 CET hjemme i din egen stue.

Konceptet er enkelt. Fra Dublin og Århus smider vi links til hver af vores 5 stykker udvalgte svedige toner her søndag kl. 19.00 CET. Du gafler numrene selv og sidder klar til at høre dem samtidig med os. Vi synkronlytter til et fælles sæt af ny mad, imens der kommenteres og bedømmes på irckanalen #sundaybash, på irc.freenode.net. Vinderen er den med aftenens bedste sæt. Målet er musikglæde og ny rytme i dine ører.

Tilmelding er slet ikke påkrævet og alle kan være med. Ingen irc klient? Hent din her (mac) og her (windows) i lidt go tid og test om den virker, inden det går løs.

Husk. Der må ikke smuglyttes.

Vi tror det bliver good fun og glæder os til at bruge søndag aften sammen med dig.

v.h. voss og sønder aka DJ Bobby Bonzai og DJ Soulclap

Teasere fra tidligere sundaybashes:

'Jeg kan ikke finde bedre musik om at shoppe sprødt kluns' - sønder
'Fra den dybe ende af bassinet!' - voss
'Omkvædet minder mig om et Rod Stewart nummer' - voss
'jeg er totalt brazil' - sønder
'Hvem kan ikke lide tværfløjte? Jeg spørger bare?' - voss
'vent lige to med den næste. Jeg skal pisse' - sønder

Update: Den tekniske afdeling har blotlagt, at McAfee kan stille sig i vejen for ens adgang til freenode-serveren. Vi anbefaler derfor man lige beder ham stille sig over i hjørnet med sin pibe mens man får lidt god musik.

Comments

Rasmus | web | @ / 2:24 / 27th of august / 2006

Jeg misser med garanti eventen, men vil alligevel godt have lov at sige: Hammergodt initiativ. For ikke at sige kanon. Eller fremragende.

Jonas | web / 13:30 / 27th of august / 2006

Vi synes også selv det er et ret solidt koncept, i hvert fald for to personer. Men vi ved jo ikke om det virker med flere på linien, men det får vi at se d. 3. september.

En skam hvis du ikke kan være med, men så kan du få en udskrift af irc-loggen (:

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.