verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Synkronsynops 25.04.2004

Ville lige dele et af de sejeste stykker software til Mac'en, og dets muligheder. Det hedder SubEthaEdit, er lavet af en håndfuld kodere på 8 uger og er i teorien en simpel teksteditor med CVS on-the-fly. Dvs. flere brugere kan rette i det samme dokument i real-time, og jeg kan altså se når de andre brugere retter i dokumentet, og de kan se hvad jeg retter/tilføjer/sletter.

Så pt. har jeg min æske stående derhjemme og serverer et dokument via interwebbet, mens vi sidder to mand inde på skolen på hver sin mac og skriver tekst to forskellige steder i det samme dok [screenshot].

Det er en seriøs kandidat til en Mac OS X killerapp, hvis du spørger mig.

Comments

Michel | web / 16:11 / 25th of april / 2004

Hey, det wallpaper har du sikkert scoret fra Macnyt hvor jeg postede det for nogen tid siden :P

Desuden er SubEthaEdit også min foretrukne editor, selvom jeg ikke har leget med CVS-delen endnu.

Jonas | web / 5:43 / 26th of april / 2004

Jeg tror faktisk det var på din blog jeg så et screenshot af din desktop. Og det der CVS on-the-fly-halløj sparker bare ræv!

Michel | web / 5:52 / 26th of april / 2004

Jeg har lige sat et projekt igang på min blog, her til morgen; www.theboomerang.org/see.php :)

Jonas | web / 6:55 / 26th of april / 2004

Sejt! Du vil nok gøre det nemmere for andre at skrive til dokumentet når du ikke er der til at godkende dem, ved at slå 'Access Control' fra.

Andreas | web / 7:26 / 26th of april / 2004

Hvis nu der blev lavet noget så man også kunne skrive sammen mellem pc og mac ville det være dejligt. :o)

Michel | web / 17:16 / 26th of april / 2004

Jonas: Det kom jeg også selv i tanke om, tidligere, og slog det fra. Det ser bare ikke ud til at der er så mange mac+subethaedit ejere derude, der gider bruge tiden på det ;)

Jonas | web / 20:08 / 26th of april / 2004

@Michel: Eller også er det fordi det stadig ikke virker. Jeg har lige prøvet igen, men får samme resultat som jeg har fået de andre gange jeg har forsøgt. Den gule 'pending approval' står ud for dokumentet, men jeg kommer aldrig igennem til det.

Har du åbnet for den rigtige port i din ildvæg?

Michel | web / 20:50 / 26th of april / 2004

Jonas, jep. jeg testede det i går, hvor det kørte uden problemer. Kan du evt. lige fange mig på AIM (screenname loopbacker) ?

Michel | web / 20:51 / 26th of april / 2004

det var løgn i min hals! jeg har åbenbart fået det slået til igen, på et tidspunkt :/ Nu er det imidlertid slået fra igen igen :)

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.