verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Nichesegment 24.11.2005

Match.com har været lidt i vælten efter en bruger har sagsøgt dem for, at deres ansatte tilsyneladende agerer potentielle dating-emner for at holde på brugerne. Gad vide hvordan den stillingsannonce ville lyde, og hvor kan jeg søge det job henne? Man skulle da være en doven karl hvis man ikke gad at have studiejob som mandeluder for et dating-site.

Nåh, men det med nichesegment er, at man kan søge efter potentielle dates i aldre mellem 18 og 120 år. De tænker da også på alt og alle der hos match, både dem der skal have sig en god første date, og dem der er lige ved at stille træskoene uden at have været på en. Profilteksten at 'lede efter en erfaren M/K' får pludselig helt ny betydning. Jeg forestiller mig ekstrafelter man kan udfylde såsom 'Yndlingsrolator', 'Bedste Bingovenue' og 'Antal verdenskrige du har deltaget i' og at der under hårfarve er blevet plads til lilla og toupe.

Men det kan godt være mig der er fordomsfuld, måske de ældre mennesker over 100 er et uopdaget segment for netdating, og match.com er de første der har lugtet lunten?

Comments

David Blangstrup | web / 8:51 / 25th of november / 2005

Aldersracist!

Jonas | web / 18:12 / 29th of november / 2005

Heh, jeg har skam intet imod ældre mennesker, og slet ikke noget imod at de dater. Men jeg er ikke sikker på at nettet er deres mest benyttede medium for at mødes. Det var blot det jeg mente (:

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

› Archives

Error:

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.