verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Ryd forsiden! 24.04.2005

Fra afdelingen for forsinkede 1. aprilsnarer bringer vi historien om de eksploderende tudser i Hamborg-bydelen Altona (historien er lagret her som skærmskud).

Jeg tænker: Unge mennesker, lidt for meget indtag af diverse midler, og så måske nogle lynkinesere. Men lægerne mener virus, eller slige sager. En tidsindstillet virus lader det til.

Tak til Rasmus for heads-up, og til TekstTV for at vise, at de også interesserer sig for dyrene.

UPDATE [27.04.05]: Nyheden nåede igår forsiderne på BT og Politiken, og den var også i Nyhederne på TV2. Hos Politiken ligger den sågar som den mest læste artikel lige nu. Fantastiskt, at den ligger og ulmer tre dage hos TTV før den når forsiderne. TTV tager chancen med nichenyhederne, og er i den grad undervurderet.

Comments

papish / 11:45 / 25th of april / 2005

"Også fugle der skræmmer tudserne, har været nævnt"

Ja, de tog fuglen på dem!

Rasmus | web | @ / 22:12 / 26th of april / 2005

Så er nyheden nået til forsiden af BT, det må være agurketid..

David Blangstrup | web / 21:26 / 28th of april / 2005

Det er æg, der svulmer op når de kommer i nærheden af vand... og netop i nærheden af vand befinder hannerne sig. Så hvis hunnerne er lidt for sent på den, bang!

Jonas | web / 13:48 / 30th of april / 2005

@David: Det er da lidt tragiskt må man sige.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.