verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Jeg anbefaler 22.12.2006

Invester i den billigste konto hos eMusic, det er DRM-fri musik. De har måske ikke alt det nye og sprøde hitlistemusik, men de har et behageligt bagkatalog af sære og rare sager, inklusiv noget af det følgende.

Howe Gelb

Howe GelbTag nu f.eks. Howe Gelb, som i årtier har lavet musik med Giant Sand, og også har udgivet musik i eget navn. Genren er vist både beskrevet som bluegrass, roots, americana og singer/songwriter stads, som jeg ikke kender så meget til, og hvis jeg skulle beskrive det ville det nok være som Joe Henry der møder Tarantino på en diner langs en støvet landevej i 'the midwest' i USA. Det er skæv og lidt forunderlig musik til søndage i sofaen med varm the, en god bog, og sprød vinterluft udenfor. The Listener er iøvrigt indspillet og produceret i Danmark, sjovt nok.

Joan as Police Woman

Joan as a Police WomanJoan as Police Woman er et andet navn jeg er blevet introduceret for, som jeg synes er rigtig rart, behageligt, og lytteværdigt, om ikke andet, så for det sære navn. Min kollega Oscar som introducerede mig for hende, og jeg, blev enige om, at hvis man skulle beskrive hendes lyd ville det nok være som et møde mellem Joni Mitchell, frisk for det 21. århundrede, og en netop nyforelsket Ani diFranco. Hun beskriver det selv som the melding of the two styles I love most - Soul, that whole encompassing Al Green, Nina Simone and Isaac Hayes, and then all the stuff that came from Punk like The Smiths, the Grifters and Siouxsie Sioux.... Ifølge rygter er et par af numrene fra hendes Real Life plade dedikeret til hedengangne Jeff Buckley.

Jule Mashup

Santastic!Ikke en jul uden mashup, og her er det en trofast mashup'er der leverer varerne. djBC lægger båndbredde til ikke mindre end to mashup-compilations, Santastic II: Clausome og Santastic 4, hvor Go Home Productions på Santastic II leverer et dejligt mashup af The Carpenters og Roots Radics, lige til en dans omkring træet i carribisk humør.

Ellers kan jeg vel blot afslutte med at ønske en glædelig jul, og godt nytår, jeg vender frygteligt tilbage i 2007!


Comments

Tore | web | @ / 8:49 / 23rd of december / 2006

Tak for dejlig inspiration til sjopping og pandora, dr. J. Til at spille kvindeligt modstykke til hr. Gelb kan jeg varmt anbefale Jolie Holland.

Ellers er jeg imponeret over, at du har kastet dig ud i emusic, Jeg havde ikke selv tålmodighed til at gennemskue deres koncept. Fx jeg synes at det var for meget med fire skridt før jeg kunne få lov til at høre noget. Men jeg er jo også gammel og gnaven - og du er jo ung og smuk!

papish / 18:32 / 25th of december / 2006

... og så havde han nogen til at gøre forarbejdet og teste skidtet for ham! :-)

Pet | @ / 18:51 / 4th of january / 2007

Ja, Hr. Gelbs plade er indspillet i DK og for at gøre det hele mere jordnært så tilbringer ham og konen sommeren på Frederiksberg i Århus

Pet | @ / 18:52 / 4th of january / 2007

...fordi verden har brug for mere ubrugelig info

Jonas / 16:34 / 7th of january / 2007

@Tore: Som papi skriver, så havde jeg folk til at gøre forarbejdet for mig, sparke til dækkene, tjekke udbuddet osv, så det var en smal sag at tilmelde sig. Til gengæld var det stort set umuligt, at tilmelde sig deres mindste pakke. Det krævede at man nåede 90% ind i 'slet min konto'-processen, for det blev et tilbud. Så det fik de på hatten for af undertegnede, Tvivler på at de har ændret noget. Jolie Holland siger du, de har sjovt nok et par skiver på emusic med hende, så den ryger på listen. Takker (:

@papi:Nemmerlig, jeg gør ikke noget jeg ikke har folk til først.

@Pet: Der er altid plads til mere ubrugelig info her i verden, denne blog er et glimrende eksempel, så tak for kommentaren.

Verden bliver pludselig så lille, når personer man mindst venter det har relationer i ens baghave (altså, på kosmisk skala, bevares, kender jo overhovedet ikke Århus for en femmer).

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.