verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Done deal 22.12.2004

Så kom de sidste julegaver i hus, og det var endda helt hyggeligt at trampe rundt i indre by på denne grå og vintervåde dag. Folk var overraskende venlige, og i stedet for at stå og surmule i alle køerne jeg stod og ventede i, så blev der small-talket om gaveindkøb og slige aktuelle ting.

I Netto blev jeg dog forvekslet med en ansat, af gud ved hvilken grund, og en yderst furiøs mand spurgte mig meget bestemt om, "hvor helvede den der prisscanner var henne?". Heldigvis kunne jeg svare ham, "du står lige foran den, for helvede." Det grinede han nu ikke af.

Men det gjorde jeg.

Comments

thomas | web / 14:29 / 23rd of december / 2004

Hæh.

Ikke lige frem noget kompliment til tøjstilen, at blive forvekslet med en Netto-ansat.

Men fortvivl ej. Jeg er flere gange blevet tilbudt kaffe, og kastet småmønter efter, fordi folk forvekslede mig med en bums. Ahem.

Jonas | web / 14:32 / 23rd of december / 2004

Nej, ikke ligefrem nogen kompliment, det må være min gråblå jakke der gav mig væk.

Min søster mente jeg lignede en bums forleden, fordi jeg havde kasket på, men der var ikke nogle der smed småmønter efter mig, desværre.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.