verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Elevatoren og jeg 22.11.2005

I bygningen hvor jeg bor er der elevator. Jeg har aldrig boet i et hus med elevator før. Elevatoren i mit hus kan tale, det har jeg heller ikke oplevet før.

Nogle gange føler man sig lidt som Arthur Dent (ja, altså Arthur Philip Dent) når man træder ind og ud af elevatoren. "Doors opening... doors closing... going up". Sommetider træder den ud af sin monotone maskinelle stemmeføring, og beder en indtrængende "Puuhleeease stand clear of the doors". "Bevares", tænker man så, især når man ikke udgjorde nogen trussel for dørenes evne til at lukke på tilfredsstillende vis. Måske prøvede hun at komme i kontakt med mig? Måske var det den eneste af de præfabrikerede sætninger i hendes hukommelse der mindede lidt om "Hjælp, for fanden, jeg vil ud og se verden, jeg vil bevæge mig horisontalt"?

Hendes næste forsøg var mere opfindsomt. Jeg træder ind i elevatoren og trykker på 3. sal, og svaret er "Overload, please get out of the elevator". Klart, jeg har da taget godt for mig til frokosten, men ligefrem at kravle over de 630kg på 6 uger kan jeg ikke tro på. Hun ville nok bare fornærme mig lidt.

Sådan en jaloux kælling, bare fordi man kan bevæge sig ud af flere akser...

Comments

Ann | web / 23:02 / 22nd of november / 2005

"Puuhleeease be aware that you cannot fit more than 8 persons in the elevator at a time"
Jonas AKA Billy Bildæk AKA FlommeFrans...

David Blangstrup | web / 23:49 / 22nd of november / 2005

Next time she says: I'm gonna drop you!

Jonas | web / 0:12 / 23rd of november / 2005

Haha, den var god David (-:

Tore | web | @ / 9:25 / 23rd of november / 2005

Med alle de Guiness og den fede friture mad du fortærer, tror jeg måske at du bør lytte lidt mere til hende damen i elevatoren. Det kan jo være, at hun prøver at fortælle dig noget. Og vi ved godt alle sammen, at rosenkålssalaten ikke var til dig men blot til pynt! [Selvom den jo smager fortræffeligt].

Jonas | web / 22:26 / 23rd of november / 2005

Ja, ok så. Det er godt nok skidt allerede nu at skulle skære ned på Guiness og frituremad, jeg er jo lige kommet (:

Søren Nielsen | web / 11:21 / 9th of december / 2005

Haha, minder mig om det afsnit af The Simpsons hvor de får et robothus med Pierce Brosnans stemme :)

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

› Archives

Error:

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.