verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Og danskerne er sĺ hřflige 22.07.2004

Tirsdag aften var jeg til koncert. På scenen sad en tidligere taxachauffør fra New York, en stolt griot der selv havde bygget sine instrumenter, en træmand der demonstrerede sin embouchure på blæseinstrumenter, og en mand der spillede trommer på alt hvad han kunne komme i nærheden af.

Den tidligere taxachauffør fra New York talte og bevægede sig som om han enten lige var stået op, eller havde haft held til at ryge sig en gedigen spliff inden tæppet gik. Hvem ved, måske havde han det.

Grioten spillede på instrumenter med så mange strenge, at det var svært at forstå hvor han fik alle fingrene til at betjene dem fra, og til at toppe det hele havde han en afrikansk violin, som var elektrificeret. Det lød mildest talt interessant, på den fede måde.

Det var måske et kvarters tid inde i koncerten, da sæderækken jeg, og den resterende del af mit selskab, sad på blev ramt af en dommedagsprut, der fik hele rækken til at skælve.

Og her var det så danskernes høflighed slog igennem, der var ingen der fortrak en mine. Ingen, ikke så meget som et svirrende blik for at se om der var nogle tilskadekommende eller nogle med røde kinder. Den amerikanske del af selskabet var forbløffede. Der hvor de kom fra havde de nok anmodet vedkommende at besøge toilettet for at få klaret problemet.

Comments

Kristian | web | @ / 19:33 / 22nd of july / 2004

Har du endnu ikke lært at det er uhøfligt at fise under koncerter? Sheesh...

Tore | web | @ / 6:34 / 23rd of july / 2004

The Fart of Doom. Gem den i et glas og brug den ved festlige lejligheder. Var det en fed koncert? Jeg er ret glad for Mr. Glass og sĂĄ den lidt for sendt til at det var aktuelt :P

Jonas | web / 11:32 / 23rd of july / 2004

@Kristian: Det burde jeg have forudset, men det var nu ikke mig der sad og fes! (:

@Tore: Mr. Glass, var ok, men de formĂĄede bare aldrig helt at krybe ud over scenen. MĂĄske var det musikkens skyld, mĂĄske var det deres skyld, mĂĄske var det publikums (og prutternes) skyld. Hvad ved jeg.

Jeg gik i hvert fald derfra med en følelse af at det var lidt en koncert der blev liret af på rutinen.

Tore | web | @ / 16:33 / 24th of july / 2004

Æv og øv.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.