verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Koordineret tilmelding for Windowsbrugere 21.03.2003

Undervisningsministeriet har fundet ud af, at det er smart at lave den koordinerede tilmelding via nettet. Det er hipt og oppe i tiden, og udstråler at man tror borgerne kan finde ud af sådan noget selv.

Desværre er deres produkt et glimrende eksempel på den digitale forvaltnings børnesygdomme. Masseuniversitets elektroniske koordinerede tilmelding er nemlig kun anvendelig for Windowsbrugere.

Jeg tillod mig at tage nogle skærmskud af beskeden man får hvis man ikke benytter Windows. Læg mærke til, at kun på Mozilla i Unix-versionen [nederst til venstre] bliver man præsenteret for "Hvis du stadig vil fortsætte, kan du trykke her for at komme videre." Det viser sig at linket ikke fører nogle steder hen. Flot, meget flot UVM. Er dette så et tegn på inkompetence, eller er det fordi Undervisningsministeriet kun vil have Windowsbrugere på universitetet?

Ja, jeg ved godt jeg bare er en minoritet der himler op og, at jeg da bare kan besøge siden med en Windowsmaskine i stedet. Men at lave løsninger til digital forvaltning der er platforms- og sågar applikationsafhængige er sguda for tåbeligt.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.