verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Du søgte på LaTeX 21.03.2003

Her for nylig fik jeg appetit for LaTeX [La"tekh/], et markup sprog lavet til at skrive rapporter, artikler og den slags i. Den klarer formatteringen, du står for indholdet. En fornuftig arbejdsdeling, der er ren kræs for en markuplidderlig spradebasse som jeg selv. Indlæringskruven i starten var noget stejl [huh, jeg kan ikke bruge denne grafikpakke til .png'ere?], hvilket betød at jeg havde nogle intensive dage med meget tid brugt på Google og Google Groups, for at lede efter hints og tips fra andre der havde været i samme begyndersituation.

Google benytter ens søgeord til at vise reklamer for relaterede sites, der må antages at have betalt for reklamepladsen ude til højre for søgeresultaterne. Når man søgte på 'LaTeX tutorial' fik man naturligvis en reklame for Latex, et produkt kendt for meget andet end dets evne til at skrive rapporter i.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.