verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Aij ax 20.11.2005

Tænkte lige jeg ville smide noget drønsmart javascript-halløj på siden, som dalager har komponeret, så man ikke skal vente på billederne ude til højre. Det lader desværre til, at Safari på OS X klapper sammen ligeså snart siden har loadet færdig. Pænt ærgerligt kan man sige.

Til gengæld har jeg en del ekstra småprogrammer installeret til min Safari, så det kan godt være det er dem der skaber problemerne, det vides ikke endnu. Det virker fint i de andre gængse Mac-browsere jeg har forsøgt mig med.

I andre nyheder: Noget tyder på, at Døgnrapporten fra politiet igen har skiftet format, hvilket betyder at piratfeedet er tomt for tiden. Nogle der ved hvor længe det har været tomt?

Comments

dalager | web | @ / 12:52 / 20th of november / 2005

vælter safari også på dalager.com?

Alternativt kan du skrive hacket om, så du ikke behøver Prototype.js. Det har le danois gjort.
Og det burde jeg måske også. Det er lidt overkill at bruge, når man alligevel ikke bruger det. Som man siger.

Jonas | web / 12:58 / 20th of november / 2005

Nix, det er nemlig det den ikke gør, altså vælter på dalager.com, så jeg må nok hellere kigge lidt på at skrive det om, så det ikke bruger prototype.js.

Tak for heads-up, jeg kigger på det.

Jonas | web / 13:13 / 20th of november / 2005

Dalager, tak for tipsene, det er gjort, og den virker nu i Safari igen - and there was much rejoicement...

Og tak til ledanois for omskrivningen.

Rasmus | web / 15:01 / 20th of november / 2005

Yaaaay!

Kom det fra en ellers noget frustreret mand, som pludselig ikke længere kunne besøge Jonas, uden at hanns browser gik i dørken. Men nu virker det igen. Ummenum.

Jonas | web / 22:54 / 20th of november / 2005

We aim to please (-:

Anders | @ / 15:28 / 21st of november / 2005

Dit feed har nok manglet siden www.politi.dk fik nyt design (og backend). SÃ¥ vidt jeg husker var det omkring medio april.

Jonas | web / 20:38 / 21st of november / 2005

Mnjae, det er nu ikke derfor, for det virkede indtil for ganske nyligt, har skam opdateret feedet til det nye website. Tror nærmere det er nogle sikkerhedsting på serveren, der er vist jævn konsensus om at file_get_contents() er djævelens værk. Løsningen er vist temmelig simpel.

Jacob Bøtter | web | @ / 22:59 / 22nd of november / 2005

Billeder+AJAX: Virker fint i Safari hos mig, men er de ikke lidt små de thumbnails?

Feed: Det har vel manglet i en tre ugers tid tror jeg? Har slet ikke tænkt over det var væk, det er sgu noget værre noget. Det er hvertfald sket for nyligt, og ikke i april - det lyder grotesk da jeg har haft det som rss pauseskærm indtil for en måneds tid siden.

Jonas | web / 23:21 / 22nd of november / 2005

Jacob: Havde du døgnrapportfeedet som RSS pauseskærm? Det er holdning! (: Og tak for info, må lige se om jeg kan finde en løsning, indtil videre ser det ud til at begge servere jeg har brugt har lukket for URL-læsning via file_get_contents(), file(), fread() og fopen().

Det er noget hestetis, synes jeg, men der må være nogle alternativer.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

› Archives

Error:

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.