verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Den larmende stilhed 20.10.2004

Der er igen gået stilhed i min blog, og det er jeg bare ikke tilfreds med, nej jeg er ej. Jeg synes egentlig jeg har masser at skrive om her på siden, men af en eller anden grund får jeg det aldrig gjort. Tanten rammer nok hovedet på sømmet når hun skriver, at når det går en godt, så har man ikke noget at blogge for så skal man til at filtrere alt det man gerne vil blogge om, men det er der nok nogle der vil protestere imod.

Hvorom alting er, masser af arbejde, nok skole, men ikke nok betaling. Det kan man selvfølgelig brokke sig over, eller også skulle man bare indse, at man ikke bliver millionær af at arbejde for organisationer der er afhængige af frivilligt arbejde. Ikke at mit er frivilligt, men et kig på lønsedlen afslører at det ligger tæt på.

Man får heller ikke mange penge for at give ting væk. Det planlægger jeg at gøre med de scripts der står for at køre siden her, og indtil videre tester René dem. Det går vist meget godt, bortsat fra en del bugs, som jo skal være der, men ellers er jeg ganske godt tilfreds. Jeg sigter efter en "no step three"-blogmaskine på dansk, men nu må vi se. René tester 0.1a, så kan det vist ikke komme tættere på at være et produkt, uden egentlig at være det.

Comments

Tore | web | @ / 11:39 / 20th of october / 2004

Det er noget lort at være fattig. Vi må se at blive færdige og kaste vores idealer ud i med tidevandet.

Spændende med den blog-maskine. Bare lancer den senere som IE-only og smæk fyld med banner og pop-up reklamer, så skorer du kassen.

Jonas | web / 12:25 / 20th of october / 2004

Ja, skal vi så lige se at få gang i pengemaskinen?! Med mine evner inde for web-halløj bliver det eneste den ikke kan køre på sikkert IE, det var rent faktisk Renés første anke "administrationssiderne virker ikke med IE". (:

jdreng | web | @ / 14:43 / 20th of october / 2004

"administrationssiderne virker ikke med IE" - smukt :). Kan du ikke lave en blog-per-email-funktion der ikke virker med Outlook? :)

David Blangstrup | web / 15:18 / 27th of october / 2004

"Tanten rammer nok hovedet på sømmet når hun skriver, at når det går en godt, så har man ikke noget at blogge for..."

Ups! Jeg ligger no. 2 her... :-|

David Blangstrup | web / 15:21 / 27th of october / 2004

Ha ha - så først dit link til mig nu! *LOL*

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.