verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Den larmende stilhed 20.10.2004

Der er igen gÄet stilhed i min blog, og det er jeg bare ikke tilfreds med, nej jeg er ej. Jeg synes egentlig jeg har masser at skrive om her pÄ siden, men af en eller anden grund fÄr jeg det aldrig gjort. Tanten rammer nok hovedet pÄ sÞmmet nÄr hun skriver, at nÄr det gÄr en godt, sÄ har man ikke noget at blogge for sÄ skal man til at filtrere alt det man gerne vil blogge om, men det er der nok nogle der vil protestere imod.

Hvorom alting er, masser af arbejde, nok skole, men ikke nok betaling. Det kan man selvfÞlgelig brokke sig over, eller ogsÄ skulle man bare indse, at man ikke bliver millionÊr af at arbejde for organisationer der er afhÊngige af frivilligt arbejde. Ikke at mit er frivilligt, men et kig pÄ lÞnsedlen afslÞrer at det ligger tÊt pÄ.

Man fÄr heller ikke mange penge for at give ting vÊk. Det planlÊgger jeg at gÞre med de scripts der stÄr for at kÞre siden her, og indtil videre tester René dem. Det gÄr vist meget godt, bortsat fra en del bugs, som jo skal vÊre der, men ellers er jeg ganske godt tilfreds. Jeg sigter efter en "no step three"-blogmaskine pÄ dansk, men nu mÄ vi se. René tester 0.1a, sÄ kan det vist ikke komme tÊttere pÄ at vÊre et produkt, uden egentlig at vÊre det.

Comments

Tore | web | @ / 11:39 / 20th of october / 2004

Det er noget lort at vÊre fattig. Vi mÄ se at blive fÊrdige og kaste vores idealer ud i med tidevandet.

SpÊndende med den blog-maskine. Bare lancer den senere som IE-only og smÊk fyld med banner og pop-up reklamer, sÄ skorer du kassen.

Jonas | web / 12:25 / 20th of october / 2004

Ja, skal vi sÄ lige se at fÄ gang i pengemaskinen?! Med mine evner inde for web-hallÞj bliver det eneste den ikke kan kÞre pÄ sikkert IE, det var rent faktisk Renés fÞrste anke "administrationssiderne virker ikke med IE". (:

jdreng | web | @ / 14:43 / 20th of october / 2004

"administrationssiderne virker ikke med IE" - smukt :). Kan du ikke lave en blog-per-email-funktion der ikke virker med Outlook? :)

David Blangstrup | web / 15:18 / 27th of october / 2004

"Tanten rammer nok hovedet pÄ sÞmmet nÄr hun skriver, at nÄr det gÄr en godt, sÄ har man ikke noget at blogge for..."

Ups! Jeg ligger no. 2 her... :-|

David Blangstrup | web / 15:21 / 27th of october / 2004

Ha ha - sÄ fÞrst dit link til mig nu! *LOL*

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

› Archives