verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Nøgenhed, koreografi og dans 20.08.2003

I et kommende TV-program på TV3 kan man se Biker Jens give den som stripper, bryder [med efterfølgende sort klunke] samt hvid mand i Brooklyn der siger 'nigger' i det forkerte selskab. [link]

Til Danish HipHop Awards var han en af kändisserne der uddelte en af priserne. Det var ikke bare hvilken som helst pris, men den for bedste rapper, som fuldt fortjent gik til Per Vers, danmarks abdicerede konge af Battle-rap, ja, den genre man ser et glimt af i '8 Mile'.

Biker Jens sagde et eller andet om at han ville tørre røv i Moses Hansens krøllede hår, hvorefter Per Vers trådte til og sagde, at det var første gang han havde hørt nogen fra et reality-tv-show sige noget fornuftigt. Det var faktisk ret sjovt, i øjeblikket, og man fik en vis respekt for Jens.

At sige 'nigger' til en battle-rapper i en mørk gyde i Brooklyn var nok ikke så velovervejet, men "sådan taler de jo til hinanden derovre."

Biker Jens som stripper? Jeg synes det er slemt nok at se ham som Biker.

Comments

Rasmus | web | @ / 21:47 / 21st of august / 2003

Check lige dette link hvor Biker Jens diskuteres ... * LOL * !

~/j | web | @ / 5:05 / 22nd of august / 2003

Hehe, "Manden er jo et remix af noget ufedt..." - det er godt nok en lækker kommentar (:

mikael christiansen | web | @ / 13:43 / 14th of january / 2009

biker jens som stripper , er der nogle link til det ?

Jonas / 11:42 / 15th of january / 2009

Det er ikke godt at vide, må indrømme det ikke er noget jeg har søgt videre efter.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.