verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Not from a Jedi 20.05.2005

Star Wars III var i og for sig ikke den store overraskelse. Den var en blanding af de anmeldelser jeg havde læst, men det var på den gode måde. Den var helt fantastisk sat sammen med moderne teknologier, og nej, skuespillet var ikke formiddabelt. Men det gør heller ikke noget, når spillerne indgår i en historie hvor de episke elementer så klart bærer fortællingen, og hvor alt er drevet af enten det onde eller det gode. Det handlede om fristelser, viljestyrke, tillid, håb, magt og kærlighed. Kort sagt, livets ingredienser, sat på en spids, og så en lille grøn fyr der taler sjovt.

Jeg kan godt anbefale den, hvis man tør lade sig bære væk af eventyr for et øjeblik.

Comments

Tore | web | @ / 8:39 / 20th of may / 2005

Det ville da også være enormt pinligt, hvis Anakin Skytræder viste sig at være en bedre skuespiller end Luke Skytræder, ville det ikke?

Måske skulle de have lyttet til en lille sjov stemme fra 'fremtiden' mht. skuespillet: "There is no try. Do!".

Joachim | web | @ / 9:23 / 20th of may / 2005

Tak for anmeldelse - jeg køber den.
Jeg synes ellers at de nye Star Wars har været sådan lidt...intetsigende. Måske er det bare mig der er kronologisk orienteret.

René Frej Nielsen | @ / 15:06 / 21st of may / 2005

Jeg var også inde og se den i torsdags. Jeg syntes den var rigtig god, meget bedre end de to foregående, som selvfølgelig var flotte, men knapt så spændende.
Denne her er ekstremt flot lavet, og med digital visning i Imperial er det næsten før man får tårer i øjnene. Det er som at gå fra VHS til DVD derhjemme..

AnetQ / 18:13 / 21st of may / 2005

Så den også i torsdags - og det bedste man kan sige er, at den var bedre end de to foregående (hvilket ikke siger det store).

Jonas | web / 9:26 / 23rd of may / 2005

@Tore: Ja, det ville være pinligt.

@Joachim: De nye Star Wars har i den grad været sådan lidt... intetsigende. Den seneste i rækken er den mindst intetsigende, men det er ikke på grund af blændende skuespil.

@Rene: Det hjalp helt sikkert at se den i Imperial, men det gjorde ikke noget ved skuespillet.

@AnetQ: Enig, men jeg synes stadig at byggestenene er gode, for historien er god, men ved de sidste tre har det været svært at komme udenom kliché efter kliché.

René Frej Nielsen | @ / 20:37 / 23rd of may / 2005

Skuespil, hvilket skuespil? :-)

Nej, det er ikke derfor man skal se den, men derimod for historien, for det vil jo være pjattet at mangle denne, når man har set de 5 andre. Derfor er det også svært at sige om man kan anbefale den til andre, for hvis de har set de andre skal de "selvfølgelig" se denne, men hvis de ikke har, så giver det jo ikke mening at se den.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.