verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Ude til frokost 19.12.2003

Med mit sædvanlige held indenfor interwebnethosting og domæneregistrering kan det ikke overraske nogen, at siden her har været nede i et par dage. Jeg betalte for fornyelsen af domænet en uge før det udløb, og jeg fik sågar bekræftet at de havde modtaget pengene for fornyelsen. Det har jeg så noteret mig ikke længere er nogen garanti for noget som helst.

Men nu kører vi igen, i et par år uden lignende episoder, forhåbentlig. Jeg fik refunderet mine penge, og modtog et ekstra års gratis registrering oven i hatten som undskyldning for besværet.

I dag er min første dag i juleferien, og jeg sadler om et øjeblik op for at køre ad ITU til for at aflevere 4x70 siders 16-ugersprojekt i farver med tilhørende CD. Tore og jeg blev færdige i går eftermiddags efter en 22 timers non-stop slutspurt, hvor vi endte med at blokere farveprinteren i en lille times tid.

Hep hey!

Det er måske lidt uortodokst, at blive færdig dagen inden man skal aflevere, men Tore og jeg er blevet klogere af skade, tro det eller ej.

Naturligvis var det hårdt ikke at kunne blogge i 2 døgn, men heldigvis kunne jeg så misbruge mit login på cphblog til at skrive noget flygtigt pladder.

Comments

Tore | @ / 7:11 / 19th of december / 2003

Nå så du var ude at blogge i alt den tid du var væk ml. 04:33 og 05:08. Shame on you!

Seriøst, J. Godt kæmpet unge skyganger.

Er det kun mig der har ondt i hovedet af træthed?

Jonas | web | @ / 10:55 / 19th of december / 2003

Nixon, jeg er også lidt øm i æsken. Jeg sov til gengæld elleve timer. Og det var rart.

Kristian | web | @ / 19:41 / 19th of december / 2003

Don't we love it?

jepper | web / 13:34 / 22nd of december / 2003

Oh ak og oh ve!

Jeg må gratulere! Jeg selv sidder netop også og arbejder på projekt! Mine øjne svier af træthed - jeg er meget træt af at høre/skrive om Faircloughs kritiske diskursanalyse... Men projektet giver 15 point når det er bestået. Weeeeeee

Jonas | web | @ / 15:10 / 22nd of december / 2003

Jepper, du har min fulde sympati, det er bare ikke sjovt når man når til det punkt med de sviende øjne, og emnet hænger en laaaagt ud af halsen.

Vores projekt gav i øvrigt også 15 ECTS-dollars, og det ser pænt ud på papiret.

God jul, og god aflevering!

Andreas | web / 17:27 / 22nd of december / 2003

Jepper, hvis du vil have nogle at klage over Fairclough til (eller bare låne "Media Discourse" - som i øvrigt er en udmærket bog) så bare råb op. Jeg afleverede projekt baseret på Fairclough her den 15.

Jeg synes det er hårdt at I bliver introduceret for diskursanalyse allerede på 1. semester når kommunikationsstuderende først møder det på 4./5. semester.

Jonas, du skulle flytte til AAU. Mit projekt gav 24 ECTS. Her får man mere for pengene!

Tore | @ / 7:53 / 23rd of december / 2003

hr. Norman er en klog mand, men jeg kan sagtens forstå dine frustrationer, Jepper. Keep up the fight (Krigs-diskurs?)

jepper | web / 8:45 / 25th of december / 2003

ikke mere diskurs-snak nu, tak! Det er trods alt kun jul én gang om året.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.