verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Onky i mine ører 19.10.2006

I de sidste par uger har jeg fået Onky's plade 'Overses vi' et godt stykke ind under huden, for den er ganske enkelt bare virkelig, virkelig rar.

Det startede med en forsmag på harmonierne i et indlæg på Onky Rasmus's blog, nemlig titelnummeret 'Overses vi'. En vaskeægte ørehænger, hvis du spørger mig, som jeg straks erklærede min kærlighed.

Måske er 'Overses vi' røget under huden på mig fordi der er en skøn ode til København ('Pigerne i København')? Måske er det fordi alle numrene lyder som om de er indspillet i en dagligstue med et par gode venner på besøg, som giver en virkelig hyggeligt stemning? Måske er det fordi lydbilledet blot består af stemmer, guitar, og til nøds tamburin og bas, eller måske er det fordi første lytning af nummeret 'Vekselstrøm' fik mig til at gå at nynne det resten af dagen? Jeg ved det ikke.

Men det er fandme godt. Hent hele deres plade, kvit og aldeles frit, på Onky.dk, du bliver ikke skuffet. Og husk lige at giv et råb i deres box mens du henter pladen, så er du en sveske.

Comments

Rasmus | web | @ / 0:52 / 20th of october / 2006

Men du er nu alligevel den største sveske af dem alle. :)

Tore | web | @ / 13:40 / 21st of october / 2006

Hvornår er det lige svesker gik hen og blev til et kælenavn? De er jo indtørret frugt, der giver en underlig mave - og de ligner dinglebærene på en elefant.

Jonas | web / 22:51 / 11th of november / 2006

Men de smager godt! (:

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

› Archives

Error:

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.