verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Det Mobile Ungdomslaboratorium 19.01.2005

Mobiltelefonen er klar til at blive danskernes nye indholdsmedie, men der mangler viden og gode ideer til kvalitetsindhold pÄ mobilen. Det skal der rÄdes bod pÄ, nÄr et banebrydende samarbejde mellem DR, TDC, IT-Universitetet, KÞbenhavns Universitet og Danmarks Designskole ser dagens lys d. 1. januar 2005. Link

Jeg har lÊst at porno pÄ mobilen skulle blive 'the next big thing', mon det er det de mener med kvalitetsindhold?

Comments

Kristian | web | @ / 21:45 / 20th of january / 2005

"Mobilt Indholdslaboratoriumhej"? Og hvad er det for en nisse der skriver med hvis pÄ lyseblÄ? Hvad er det egentlig I lÊrer pÄ DKM?

Jonas | web / 0:23 / 21st of january / 2005

Ja, det ved jeg snart heller ikke. Men jeg kan med stoisk ro meddele, at DKM endnu ikke er involderet i projektet, sÄ vi har vores rÞv pÄ det rene :p

Der synes ogsÄ at vÊre en vis forvirring om hvad der er mobilt. Er det ungdommen, eller laboratoriet? Hvis det var ungdommen der var mobil, sÄ skulle det vel hedde Den Mobile Ungdoms Laboratorium. Hvis det var laboratoriet der var mobilt burde det vel hedde Det Mobile Ungdomslaboratorium. Eller hur?

Da laboratoriet fÄr fast base i nye lokaler pÄ ITU, sÄ er laboratoriet i sig selv ikke mobilt (med mindre lokalerne har meget specielle evner), og det mÄ derfor vÊre ungdommen der er mobil.

Og forvirringen bliver komplet af, at der nogle steder stÄr indholdslaboratorium, som f.eks. i sidens titel og overskrift.

Q.E.D: Det burde hedde Den Mobile Ungdoms Indholdslaboratorium, og sÄ noget med hejhej, naturligvis.

Men hvad ved jeg, jeg lÊser bare derude (:

Tore | web | @ / 8:27 / 24th of january / 2005

Hvad er det egentlig I lÊrer pÄ DKM?

Vi spiser da svampe for alle vores SU-klinker, Kristian. Det troede jeg da alle viste.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

› Archives