verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Services 18.10.2003

Der er kommet et nyt punkt i menuen oppe til højre. Det hedder services, og er stærkt inspireret af Andreas' Thingies.

Den eneste service der indtil videre opholder sig på siden er også listet hos Andreas. Det er jeg glad for. Det er faktisk Andreas' skyld at den nu opholder sig på dette site, og ikke længere kun på universitetets server.

Servicen består i at lave ae, oe og aa om til de danske bogstaver æ, ø og å - praktiskt hvis man er i udlandet og ikke har adgang til dansk tastatur. Den hedder entitetstransmogrifferen™, da den også kan lave de ovennævnte kombinationer om til HTML-entiteter, hvilket er praktiskt hvis man benytter Blogger til at skrive sin blog. Det var det i hvert fald en gang, men det kan godt være, at man kan skrive danske bogstaver uden problemer nu.

Jeg mener bestemt jeg havde flikket nogle andre ting sammen som andre sikkert også kunne anvende til noget fornuftigt, og når jeg finder dem, og får pudset dem af, så kommer de ind under services.

Comments

Rasmus | web | @ / 6:36 / 21st of october / 2003

Det er simpelthen verdensklasse det der. Totalt oppern.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

› Archives

Error:

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.