verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Trådløs i KBH K 18.05.2003

Jeg har fornøjelsen af at min bærbare er udstyret med trådløst kort, endda det store onde 802.11g-kort, der tillader op til 54Mbps, hvis altså access pointet tillader det. Men nu vil jeg gerne høre, om der er nogen i indre KBH der kender til et godt sted at hænge ud for sådan nogen som mig, der ikke pt. har fast forbindelse derhjemme, men som har mulighed for at nasse på andres.

Er der nogen der kender til et website (dansk), hvor man kan rapportere den slags hvis man finder en åben forbindelse, og er Warchalking udbredt herhjemme, eller skal jeg til at finde skolekridtet frem?

Comments

dave | web / 11:11 / 18th of may / 2003

Jeg mener at have set i TV Avisen at det skulle være muligt at koble sig op (mere eller mindre lovligt?) uden foran et eller andet ministeries bygninger (kan selvfølgelig ikke huske hvilket).

Ellers skulle det også være muligt på H.C. Ørsted inistituttet (lige ved siden af DIKU) - men om det kræver en speciel studenterkonto ved jeg ikke.

~/j | web | @ / 11:25 / 18th of may / 2003

Jeg prøvede forleden inde i gården på Christiansborg, samt foran udenrigsministeriet nede ved vandet, og der var slet ingen net tilgængelige nogle af stederne, desværre. Men det er vist rigtigt nok, at der foran et eller andet ministerie skulle være hul igennem. Nogen der kan huske hvilket?

I øvrigt kan jeg fortælle, at der på hjørnet af Brolæggerstræde og Badstuestræde er sporadisk hul igennem til et netværk der hedder '3COM'. Dets sporadiske natur bevirker at forbindelsen er rimelig ringe, men jeg har da hentet post over det et par gange, i ført mao-sko endda.

Kristian | web | @ / 12:31 / 18th of may / 2003

Det I tænker på var en åben forbindelse i Eigtveds Pakhus, lige ved siden af Udenrigsministeriet. Det var blevet sat op i forbindelse med en konference, og da DR fandt ud af det sendte de straks Jens Olaf Jersild (tror jeg nok) ud for at lave en historie, hvor han sammen med to nørder "hackede" sig ind på "ministeriets netværk". Godaw do! Det var pivåbent, fordi det var et offentligt netværk sat til rådighed de 4 dage konferencen varede, og der var fysisk adskillelse mellem det og UM's interne net.

~/j | web | @ / 14:23 / 18th of may / 2003

Det lyder bekendt Kristian. I sandhed en skam, da det kunne være rart med lidt flere tilgængelige access points i indre by. Nytorv/Gammeltorv har i hvert fald tre, men de er alle passwordbeskyttede.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

› Archives