verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

otteogfirsfemoghalvfjerds 18.01.2005

Skal bankerne have lov til drive gæk med den almindelige dansker, igen!? Mens de spinder guld på et helt igennem uretfærdigt og ubegrundet gebyr.

Siger du også NEJ! har du nu chancen for at blive en del af en fuldt ud lovlig og fredelig landsdækkende protestaktion, der skal få bankerne på bedre tanker.

Dankortet sparer bankerne for millioner af kundebetjeninger årligt, det er åbenbart ikke hvad de ønsker. Derfor skal vi alle gå i banken og hæve 88,75kr, så tit vi kan.

Hvorfor 88,75 kr? Fordi det er en 25 øre, 50 øre, 1 kr, 2 kr, 5 kr, 10 kr, 20 kr og en halvtredser. Den absolut vanskeligste udbetaling og et maksimalt pres på deres kontantbeholdningen.

Torsdag d. 27. januar er en mærkedag i aktionen, her opfordres alle til at møde op i banken og hæve de famøse 88 kr og 75 øre.

Vær med i en aktion der vil skabe historie!

Via min søster...

Comments

Andreas | web / 13:10 / 18th of january / 2005

Det lyder som en god idé. Hvis min bank nu rent faktisk havde en afdeling i den by hvor jeg bor så ville jeg deltage (det er lidt svært at hæve penge via netbank).

Lauer | web / 14:42 / 18th of january / 2005

Jaja, det er fint nok - men hvad nu hvis banken bare udbetaler 4x 20kr, 4x 2kr, 1x 50øre og 1x 25øre - så er det ikke besværligt for dem.

Der skal nok en del tusinde i hver gang der skal gøre det før det kan kaldes for en belastning af deres beholdning.

Det som tager tiden er at du skal bruge hjælp ved en medarbejder - det er altså lige meget hvor meget du hæver. Faktisk ville det være bedre at gå ind og hæve et lille beløb flere gange efter hinanden. Det bruger de mere tid på.

Jonas | web / 10:12 / 20th of january / 2005

@Lauer: Man kan jo bede om at få dem udbetalt i den foreslåede sammensætning, det har man krav på som kunde. Det er sjældent jeg har hørt den med at de ikke havde så mange byttepenge i banken.

Men det er det et godt forslag, at udvide den med at hæve pengene flere gange om dagen. Det kunne være man skulle udvide konceptet til at omfatte det.

fez | web | @ / 16:55 / 21st of january / 2005

Hvorfor ikke 1888,75, hvis vi absolut skal ha' fat i hele deres udvalg?

Men bortset fra det, jeg forstår ikke at folk hyler sådan - der er da ikke nogen der organiserer protest-aktioner mod netto, hvor alle går ind og køber en slikkepind, for at lave lange køer, i protest mod at de skal betale 2,50 for en plastikpose...

Altså man får den service at man slipper for at slæbe rundt for kontanter konstant, hvorfor er det så stort problem for folk at betale for en service? At bankerne sparer betjeningstid betyder da ikke at man ikke får en service...

birger / 21:39 / 27th of january / 2005

http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=357421

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.