verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Hvad powertools kan gøre ved en 17.11.2004

Jeg er ikke kendt for at være en handyman, tværtom, jeg kan nok betragtes som en temmelig uhandyman, og ting i hjemmet der omhandler ophængning, boring i vægge mm. foregår oftest i skarp supervision af en kyndig og mere erfaren person udi sådanne ting.

Indtil videre har mine udfoldelser indenfor området yderligere været stærkt hæmmet af, at mit hjem ikke er udstyret med en boremaskine. Men det fik Fakta rettet op på en gang i oktober, hvor de solgte slagboremaskiner for 70 kroner. Det var næsten for godt til at være sandt.

Forleden gik jeg så i krig. Der er var ting der havde irriteret mig siden jeg flyttede ind for halvandet år siden, og nu skulle det fikses. Der blev boret med slagfætteren, og det var helt underholdende. Naturligvis havde jeg iført mig det rette kluns. Udstyr til sådan noget betyder alt, så kommer man rigtigt ind i stemningen. Kansasbukser, bare tæer, forvasket t-shirt og tømrerblyant i hånd, fik jeg således hængt hård tiltrængte ting op i mit køkken.

Og man skulle tro, at når man nu havde et waterpas, så ville det hele blive snorlige, men det blev det ikke. Så til trods for alle mine gode intentioner om at være handy, og mandig, så ligner det jeg ved ikke hvad.

Der skal snart hænges flere ting op, det er helt sikkert.

Comments

Rune | web / 12:15 / 17th of november / 2004

Det lyder som om du har et seriøst handicap der kan kræve professionel rådgivning.

Selvhjælp er ikke altid vejen ...

Jonas | web / 12:39 / 17th of november / 2004

Enig. Jeg har også overvejet om jeg næste gang skulle gøre det med en kyndig person, der så kan vejlede mig lidt i mine skævboringer.

Man lærer så længe man lever, er det ikke sådan man siger? (:

Kristian | web | @ / 6:23 / 18th of november / 2004

Jeg kan afsløre at uanset om man har kansasbukser, slagbor og waterpas, så mangler man altid én ting for at kunne hænge ting ordentligt og lige op: En ekstra hånd.

David Blangstrup | web | @ / 7:09 / 18th of november / 2004

Og hvad så! Jeg har selv lige puttet RAM i min computer. Anede ikke, man skulle trykke så hårdt. Var hele tiden bange for, at mine 512 RAM skulle knække...

Se, dét er grænseoverskridende. En hammer, en boremaskine, pyt!

Joachim | web / 9:45 / 18th of november / 2004

Jonas, du er min helt!

Men det hedder altså et "vaterpas" - og udtales også sådan. Tingene skal jo være i vater, ikk?!

Forrygende danske ord.

Jonas | web / 9:52 / 18th of november / 2004

@Joachim: Aargh! Selvfølgelig hedder det vaterpas, og ikke waterpas. Tak for korrektionen, dér, mester. (:

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.