verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Mermaid Pride 17.08.2003

I går var der Mermaid Pride, og når man bor hvor jeg bor, nabo til Pan og Heaven i indre København, kan man ikke undgå at lægge mærke til den slags.

Jeg er så heldig, at jeg stadig har lånt mine forældres digitalkamera, så jeg tænkte jeg ville gå op og skyde nogle billeder når paraden nåede op til Rådhuspladsen. De kan ses her.

Efter det kom Janus forbi, og vi drak nogle øl hos mig, og gik derefter ud for at finde flere øl. Her havde jeg desværre ikke kameraet med, jeg ville ellers gerne have haft et billede af den store papmache-elefant der var parkeret ude foran Centralhjørnet. Det lignede Lille Pers Bodil Kjer.

Vi forvildede os til Pisserenden, hvor der helt tilfældigt var gadefest hvilket betød, at adskillige gader derinde var helt spærret for trafik, der var sat pavillioner og scener op, og adskillige DJ's spandt vinyl og CD - det var sgu' god stil. Janus og jeg støttede den lokale beboerforening ved at købe alle vores fadbamser hos dem. Ellers hang vi ud på en trappesten og indtog vores øl mens vi sludrede. Hilste på Jonas, ham har jeg sgu' ikke set i 5 år!

Til sidst hørte vi et band der hed No Privacy, god gedigen rock, serveret fra en scene i Sankt Peders Stræde, ikke dårligt.

Comments

Camilla | web / 11:26 / 18th of august / 2003

Fede billeder!

Ærgeligt jeg ikke lige stødte på dig i lørdags, jeg var nemlig også i Skt. Pedersstræde og nyde musik, øl og stemningen. Det er fedt med gadefester - det er næsten helt udansk med alt det liv på gaden.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.