verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Godt at se dig igen, frøken Sommer 17.04.2004

Mit termometer siger 13 grader udenfor, og jeg kan se at solen skinner. Shortsene er taget frem, og soft-icen er spist, årlige ritualer der for mit vedkommende markerer vinterens endelige, og sommerens komme.

Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen: Der er intet der overrasker mig som årstidernes skiften. Hver gang sommeren viser sit rare ansigt forbavser det mig, at jeg kunne glemme at sommeren er så vidunderlig og eksplosiv. Alle mennesker springer ud, og København bliver et af de mest intense steder jeg har opholdt mig.

Velkommen til en sommerweekend i København, der uden tvivl bliver drevet på flugt på mandag, hvis man skal tro vejrfolkene.

Comments

Andreas | web / 15:08 / 17th of april / 2004

Set tidligere i dag udenfor mit vindue: Fodboldspillende pige på omkring syv år i lyserøde bukser og lyserød trøje med en lyserød prinsessehat på hovedet.

Så er det vist forår. :o)

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.