verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Alder ingen hindring for at blogge 17.03.2004

Der har været en sand storm af nye blogs på blogbot.dk i de sidste par uger, og man kunne forestille sig det havde noget at gøre med udsendelsen om weblogs i TV2s program 16enhalv.

Jeg har hoppet rundt på nogle af dem, og jeg tror jeg har fundet en alderspræsident hos Erling Andersen. Han er midt i halvfjerdserne, og har tænkt sig at skrive om de mange jobs han har haft, og hans oplevelser under anden verdenskrig. Det lyder som en kærkommen indholdsmæssig afveksling i forhold til indholdet på hovedparten af de blogs jeg følger med i, som enten er 'mindless link propagation', techno-geeks eller 'mit liv lige nu'.

Erling, held og lykke med din erindringsblog, den kan du godt regne med at jeg følger med i.

Comments

Stig Nygaard | web / 20:27 / 17th of march / 2004

Ja, det er rart at se nogen blogs med lidt kød på.

Jeg så for nylig at ordet "weblog" er optaget i det danske sprog. Jamen det er jo fint. Desværre brød jeg mig ikke om definitionen ordet havdet fået. Jeg husker ikke den præcise formulering, men det var noget med en "dagbog på nettet".

Nej nej. Man KAN vel bruge en weblog som en "dagbog", men oprindeligt er det vel et sted at skrive om de ting eller links man har lyst til at kommentere eller bare finder interessante?

Det er så kedeligt med dem som bare bruger det til at skrive ligegyldige dagbogs-trivialiteter.

Jonas | web / 11:43 / 20th of march / 2004

Jeg er ikke helt enig med dig Stig. Jeg synes der er nogle af dagbogstrivialitetswebloggene (!) der er kedelige og uinteressante, men langt de fleste er fremragende historiefortællere, og det er oftest de anonyme der er de bedste.

Men det er jo blot min beskedne holdning.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.