verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Vidne til et livsuddrag 17.01.2004

Min mobiltelefon er til reparation, og StjæleDanmark har været så venlige at låne mig en telefon mens den bliver repareret. Inden jeg fik den i hånden har en herreperson lånt den mens hans telefon var til reparation, og han har tilsyneladende lagt de SMSere han fik i telefonens hukommelse, og glemt at slette dem. Jeg har hermed fået et meget detaljeret billede af denne persons liv og levned i dagene fra d. 17. december 2003 til den 13. januar 2004, og det er ikke kedeligt kan jeg fortælle.

Udover at være en udpræget livsnyder i juledagene (der er både SMSere om indkøb af jays på staden, og indtagelse af alkoholiske drikke på et par dekadente Københavnersteder) lader det også til, at herren har været temmelig meget om sig på kærlighedsfronten, da der er op til flere ganske intime og hjertelige SMSere fra hunkønsvæsener, der tilsyneladende alle mener at have den her person meget tæt på sit hjerte, og sin seng.

Der er også SMSere fra hans venner, og hans mor, så jeg synes efterhånden jeg kender ham helt godt.

Comments

Kristian | web | @ / 20:42 / 17th of january / 2004

Ups...jeg vidste der var noget jeg havde glemt.

Jonas | web | @ / 6:05 / 18th of january / 2004

Hehe (:

Janus Sandsgaard | web / 18:49 / 18th of january / 2004

Hvordan kan du vide, at telefonen har tilhørt et hankøns-væsen, og hvad får dig til at antage, at den. som er genstand for kærlighedserklæringerne nødvendigvis er en person med kvindelige kropstegn? Ganske enkelt pga. navnene, eller er det bare hetereo-normativiteten, der hersker.

-j

(socialkontruktivist og Linux-bruger) ;-)

Jonas | web | @ / 21:13 / 18th of january / 2004

Det er nok hetero-normativiteten der hersker, men jeg synes den er meget godt bakket op af, at den person der underskriver sig 'mor' kalder modtageren et mandligt navn der lå på top 20 over mandlige fornavne i 2004.

Jeg kan kun læse kærlighedserklæringerne til denne person med et mandligt navn, og ikke de erklæringer denne person evt. har sendt til andre personer. Ud fra ordvalget og de følelsesmæssigt højt ladede budskaber deducerer jeg, at det er kvindelige afsendere.

Men jeg er jo en tøs, jeg kunne have skrevet nogle der lød ligesådan til en pige (:

Så, du har ret, det kunne ligeså godt have været en kvinde der hed ******. (:

Tore | @ / 13:41 / 19th of january / 2004

Jeg ved godt hvad hun hedder. Men jeg har tavshedspligt, når jeg sidder på min pind!

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.