verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

På tide at skifte browser 16.06.2004

Chris Pirillo har i et indlæg ridset årsagerne til at gå væk fra Internet Explorer op. Det er alle de rigtige årsager han hiver frem, og for en gangs skyld er det ikke en Linux-geek, eller en Microsoft-hater der kommer med udtalelserne. Chris Pirillo er MCSE.

Fornuften breder sig.

Læs indlægget på hans weblog lockergnome.com.

Comments

Rune | web / 13:36 / 16th of june / 2004

Old news. Den eneste forskel er, at han har en "titel" der gør det lidt sværere at feje ham væk som en fanatisk og upatriotisk antikapitalist.

Dette problem med dårlig internet-sikkerhed bunder, som jeg forestiller mig det, i, at mange brugere ikke ser udover de metaforer, der bruges til at gøre pc'en forståelig for almindeligt dødelige.

Der skal kun være ét ikon og vindue til webbet, og jeg tror ikke, at en gennemsnitsbruger i virkeligheden har lyst til at komplicere dette yderligere.

Og som der også står i artiklen kan en Windows-bruger komme ud for at være nødt til at bruge IE. Derfor tror jeg ikke at den store masse af brugere - på trods af de gode argumenter - vil kaste sig ud i et liv med flere browsere.

Tore | web | @ / 18:50 / 16th of june / 2004

Fin lille artikel, men han præidker vel til koret her på Verture, gør han ikke?

Kristian | web | @ / 20:55 / 16th of june / 2004

IE bliver ikke skiftet ud før folk holder op med at kode IE-specifikke hacks i html og css.

Jonas | web / 5:41 / 17th of june / 2004

@Rune: Du har nok ret, og så alligevel. Jeg har installeret FireFox hos brugere der ikke anede at der fandtes andet end Internet Explorer til deres PC. Det er en kombination af snu markedsføring og uvidenhed der gør at brugere tænker sådan, og det er ufatteligt svært at vænne dem af med det.

Når nu en certificeret windows-mand udtaler sig om at man ville gøre alle en tjeneste ved at finde en anden browser, så tror jeg alligevel det hjælper. Vel at mærke hvis det havde stået et andet sted, hvor den almindelige bruger læste det.

@Tore: Jo, det tror jeg han gør, desværre. Men hey, måske det kan spredes (:

@Thy: Det er vel een måde at forsøge at slippe af med den. Men så længe der er økonomiske interesser bag et website kan man bare ikke få folk til at undgå at lave hacks til IE. Det er sgu' lidt ærgerligt.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.