verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Google forudsiger din sřgning 15.12.2004

Google suggestive search Google har lanceret en ny service, godt nok stadig i beta, men det er Gmail jo ogsĂĄ stadig, og den er da flittigt brugt.

Den nye service kan foreslå søgeord mens du skriver dem, det er rimeligt funky må man sige.

Men, lad os prøve at se hvor censureret den er.

Forsøger jeg f.eks. søgetermen 'analysis', vil den ikke foreslå en dyt. Kan det monstro være, at det er fordi det starter med 'anal'? Oh yes indeed-e-le-doo. Lad os så prøve med 'pussy galore', du ved, hende fra James Bond, det kan den heller ikke så godt lide. Cock, som jo også betyder bl.a. Hane, at spænde hanen på en bøsse, at spidse f.eks. ører, kommer man heller ikke langt med. Det nytter heller ikke at være stueren, 'vagina' og 'penis' er der ikke nogle hits på.

Man får hurtigt et eksempel på hvorledes porno websites omgår den slags begrænsninger, og sikkert har gjort det i lang tid. Prøv f.eks. at skriv 'pusssy' i stedet for 'pussy', så vælter det ind med hits.

Hvis jeg skriver 'fisted' kan jeg vælge mellem både bedstemødre, teenagere og husmødre, og hvis jeg skriver 'how to torture', 'how to kill', 'how to build bombs' får jeg adskillige hits. Hurra for censuren!

Comments

Jeppe S | web / 17:33 / 15th of december / 2004

Jeg kørte lidt videre og prøvede hvor meget kender servicen af ord... og det viser sig: Temmeligt meget. Anyway, jeg faldt i mit forsøg på at finde "hov to fly", det lille halvfrække: "How to finger a girl".

SĂĄ helt stuerent er det ikke...

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.