verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

OmniOutliner, how do I love thee? 15.12.2003

Jeg tror ikke jeg har udtrykt min begejstring over OmniGroups OmniOutliner her på siden før, men jeg har snakket meget om den til folk i min omgangskreds, både til dem der finder den slags interessant, og til dem der ikke kunne være mere ligeglade.

Dem der fandt det interessant kunne godt forstå det når jeg omtalte OmniOutliner som "en liste på steroider", mens dem der ikke kunne være mere ligeglade sagde, "steroider eller ej, så er det jo bare et program til at lave lister i".

Sandt, det er bare et program til at lave lister i, men det er mægtig alsidigt, og med en masse eksporteringsmuligheder (XML, Keynote, Word, HTML, RTF for at nævne nogle af dem). Af ting jeg har brugt OmniOutliner til kan nævnes: 100 ting [screenshot], oplæg til mundtlige eksamener, projektplanlægning, disposition til skriftlige opgaver, organisering af menuer til websites, gæstelister og meget andet.

MacDevCenter har en artikel der fører en igennem alle OmniOutliners fortræffeligheder.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.