verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Os-mediet 15.09.2004

Dan Gillmors foredrag på ITU i går var interessant og spændende. Hr. Mygdal dækkede det så godt han kunne uden forlængerledning, så hvis du vil læse mere om hvad der blev snakket om, så anbefaler jeg at læse live-blogging indlægget hos commonme.org.

Nuvel, jeg optog det meste af foredraget i wav-filer, godt nok i total skodkvalitet, men med høretelefoner tror jeg det går an. Jeg venter lige på at få svar fra Hr. Gillmor, om det er ok at lægge det til download her fra siden.

Jeg ville ha' optaget det på video med min Zire, men den kunne ikke helt klare det med den belysning der var derinde.

Dan Gillmor postede et indlæg kort før foredraget startede, og ved det er vedhæftet en videosnip inde fra ITU. På et tidspunkt filmer han fra auditoriet ud i forhallen, og hey, se hvem der står der i døren, og tager det her billede. Skal man så kalde det metavideblogging?

Comments

papish / 14:18 / 15th of september / 2004

Iiiih, det er fantastisk med det der indernet og digitale optage-dimser. Verden bliver aldrig den samme for sløje amatørfotografer og deres superinteressante værker i topdårlig billedkvalitet....

;-)

1975-pic-s-little-people | web | @ / 10:18 / 5th of march / 2005

Thanks, it was very interesting

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

› Archives

Error:

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.