verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Fra afdelingen for overspringshandlinger 15.04.2005

Jeg har været iført min Afdelingen for Overspringshandlinger-kasket på det seneste. Og hvis der er nogen der egner sig som professionel overspringshandler, så er det mig. Overspringshandleren til at ende alle overspringshandlere. Det er mit metier.

Jeg har mange års erfaring, og når først jeg rykker ud kan intet stoppe mig. Der er således blevet omplantet potteplanter, med kun få tilskadekomne, og muget ud i de hjemlige randmoræner. Lavet nørdet koderi der sagtens kunne vente men, som så sjovere ud end at kaste gluggerne igennem en centimetertyk stak af højpandede, men ganske givet spændende, artikler. Der er blevet gået ture og siddet på bænke i den spæde forårssol iført solbriller, latte og godt selskab, samt indtaget øl og spirituosa akkompagneret af håbefulde musikeres musiceren, nattelivets pulserende beat og stjålne blikke. Der blev sågar fundet tid til at vende kiks i fredagsbaren.

Men nu må det slutte, jeg må lægge den kasket fra mig, og iklæde mig en anden. Specialeland kalder, og når specialeland omfatter en afstikker til Torino, så er det slet ikke så skidt endda.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.