verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Internet i Irland for ringe 15.03.2006

Vint Cerf udtaler sig til Sunday Times om den generelle tilstand og udbredelse af internettet i Irland, og den er ikke så god.

Jeg kunne ikke være mere enig. Det har længe undret mig, at Eircoms bredbåndsreklamer på TV forsøger at sælge bredbånd med argumenter som, at man kan chekke bustiderne og vejrudsigten på nettet. Taget i betragtning hvor ustadigt både vejret (i Irland) og busserne (i Dublin) er, så er det et fantastisk svagt argument for at få bredbånd. Men det afspejler måske blot, at Eircoms service er så ringe, at man ikke rigtigt kan bruge den til noget.

I husstanden har vi bredbånd fra NTL, en 2Mb/256Kb linie, men i gennemsnit får jeg hastigheder der minder om en 512kb/128kb forbindelse, og den koster små 300 spænd om måneden.

Comments

Rasmus | web | @ / 21:49 / 15th of march / 2006

Spænd, siger du? Mon ikke det kommer af det svenske ord spän (sp?) ... Hvor er du international!

Jonas | web / 22:01 / 15th of march / 2006

Det gør det nemlig lige præcis, men det skulle nok have været uden d, som du skriver det (:

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

› Archives

Error:

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.