verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Jeg kunne sagtens være taget hjem 15.03.2005

...men jeg ville hellere drikke øl.

Det var et fortrinligt arrangement hos Hr. Rasmussen, i lørdags, det dersens Blog n Beer, part 2. Godt selskab, gode øller, og god musik, delvist leveret af Dalager, der fremførte sin 'Du er selv ude om det', til stor underholdning for resten af selskabet. Billedbeviser fremføres af Morten, og Hr. Rasmussen himself.

Da festivitassen sluttede sadlede jeg op på apostlenes heste og satte næsen mod mit habitat. Jeg havde lyst til pizza, så jeg lagde vejen omkring en pizzajoint, og her var to unge mennesker, som jeg ikke kendte, der mente, at jeg da skulle videre i byen med dem. De var velsoignerede, og lignede ordentlige personer, så hvorfor sige nej til det tilbud?

Da klokken slog 9 var status, at vi havde lukket to værtshuse (Wessels og Andys), set solopgang i Nyhavn, og drukket et par øller på Hong Kong.

Dagene siden har så været stærkt mærket af alkoholindtaget den aften/nat/morgen, men det viser sig, at en smule spontanitet, viljestyrke og handlekraft ikke altid er en skidt cocktail.

Så Rasmus, tak for en god aften, og ja, jeg er selv ude om det.

Comments

Rasmus | web | @ / 1:05 / 17th of march / 2005

Årh hvad! Optog du Dalles sang? Det var da supersmukt. På den hemmelige måde.

Jonas | web / 10:04 / 17th of march / 2005

Ikke jeg, det var skam Morten der gjorde det. Men det gør det ikke mindre supersmukt (:

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.