verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Godt eksempel på Flash 15.03.2004

Jeg sidder på arbejde og skal bruge en .fla-fil og en .swf-fil til nogle test-guides vi laver til underviserne. Og så fandt jeg dette site, hvor man skal styre en fætter der skal afværge, at to verdener støder sammen.

Jeg har altid syntes at flash er noget overvurderet gas, fordi udviklere bruger det til alle de forkerte ting, som f.eks. menuer og/eller navigation, glimrende illustreret ved digidesign hjemmeside. Og kald mig bare kedelig, og baglæns, men der er ikke meget sjov ved at skulle installere plug-ins for at få vist en menu.

Sitet med den lille historie illustrerer derimod en aldeles vellykket flash-ting, netop fordi de bruger det til at fortælle en historie, og ikke som et element i sitets struktur.

Comments

Tore | web | @ / 10:43 / 15th of march / 2004

Det værste ved flash-menuer er at man ikke bare kan begynde at skrive linket i sin Ildræv bruser. Man skal hive fat i den dæmon med knapper der ligger og venter ved siden af ens keyboard - suk!

Fy! Digidesign! Fy!

Jeg syntes den lille fætter er rigtig sød, surt jeg er på arbejde, så en anden må undvige kollissionen.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.