verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Streamet anbefaling - WeFunk 14.10.2004

Hvis man er til funk, og især det der ligger i spektret fra midt 60erne til slut 70erne, så kan jeg varmt anbefale at lytte til den streamede radiostation WeFunk Radio.

Sammen med deres rige udbud af både New Orleans Funk, klassiske break beats og den noget mere transcendentale 70er funk fra Detroit, Michigan, så kan de også finde ud af at spille lidt hiphop en gang imellem, og det kan jeg godt lide nemlig, både hiphop, og at de spiller det på WeFunk.

Lige nu, hører jeg show #320, hvor der spilles blues der er afledt af funk, og playlisten lyder bl.a. på Lowell Fulsom og B.B. King m.fl.

De har iøvrigt arkiv over alle tidligere radioudsendelser, så dem kan man også nyde.

Comments

troels | web | @ / 10:24 / 15th of october / 2004

Det er da den fedeste musik de har der. Thanks.

Jonas | web / 10:35 / 15th of october / 2004

Ja, det er en glimrende station. Det er imponerende at de kan få så god kvalitet på deres stream, taget i betragtning det er 64bkps.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.