verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Påskedage 14.04.2006

Så er det påske i Dublin, og det er en sand fornøjelse med et par fridage.

Havde egentlig en plan om at tage til Edinburgh, men billetterne var lidt dyre her i påsken, så jeg bliver nok bare i byen. Jeg har, inspireret af Rasmus podcast om netværk på nettet, inviteret folk fra Dublin-gruppen på Flickr på fotosafari henover påsken. Men der har ikke været overvældende tilslutning, så jeg daffer afsted alene tror jeg. Dagens udfludt hedder Glasnevin Cemetary, hvor jeg forventer at få nogle god snapshots med mit nyindkøbte Nikon D50, som jeg er rigtig glad for.

Og så er der vist en fest eller to man kan deltage i henover påskedagene. Langfredag er dog lidt speciel på det punkt, for det er ikke muligt at købe alkohol på selve dagen. Jeg har endnu ikke fundet ud af hvorfor loven dikterer dette, men de er nok kloge af skade på det punkt (der er sket en del historiske ting for Irland på langfredag, i disse dage mindes 90-året for påskeopstanden, der med tiden førte til Irlands uafhængighed, måske de mener alkohol har haft sin indflydelse på disse hændelser).

Men vejret er fint, og jeg vil smutte ud i det, god påske.

Comments

Rasmus | web | @ / 19:48 / 14th of april / 2006

God initiativ med at sende en invitation ud. Uanset om der så er tilslutning eller ej. Herovre startede det med tre-fire stykker som mødtes og fik en pils en gang om måneden. Nu er gruppen så stor (mellem 20-40 tilmeldte pr arrangement), at der er tale om at dele den op i to, så bare bliv ved med at invitere. Og jeg vil spændt følge med på din flickr konto.

plok | web | @ / 22:49 / 14th of april / 2006

Du kan jo også begynde at invitere venner fra Danmark over. Jeg har f.eks. et glimrende Sony Ericsson-kamera.

Jonas | web / 13:20 / 15th of april / 2006

@Rasmus: Jeg vil helt sikkert fortsætte med at sende invitationer ud, det kan jo ikke skade, og om det bliver tre-fire stykker eller flere er ligemeget for mig. Jeg kunne godt tænke mig, at komme ud og se noget af det Dublin jeg ikke har set, og helst med nogle der kender det.

@plok: Du er totalt inviteret! Sony Ericsson laver fede kameraer, sådan et har jeg også! (:

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.