verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Murphy levede ikke forgves 13.07.2004

Den gode Murphy og hans lov rammer altid når man mindst venter det, og når det er mindst belejligt.

Således er den manglende maskine ikke dukket op i løbet af i dag på trods af, at flere mennesker var udkommanderet til at lede efter den.

Jeg tror ikke det er flyttefolk der har rapset den. Derimod mistænker jeg unavngiven 3. part, thi sådan en maskine skal ikke stå ubevogtet ret længe før den forsvinder. "Mon ikke den forsvundet et sted en route mellem Glentevej og Rued Langgaardsvej?" tænker jeg, og tilføjer et "pisosse".

Så til dig der er den uretmæssige ejer af en Dual 1.8Ghz G5er (stort designerkabinet i aluminium, hvis front og bag bærer en hvis lighed med en parmesankværn), med en hvid DYMO-label påtrykt bogstavskombinationen "Slick Rick", så er jeg faktisk ligeglad med hvad du gør med æsken generelt (den er fortrinlig som siddeapparat i øvrigt), men den 160Gb interne SATA harddisk må du (for helvede(!)) gerne sende til:

IT-Universitetet

Rued Langgaardsvej 7

2300 KBH S

Att: Jonas Voss, Sysadm

Pretty please?

Men lad mig lige tilføje, at jeg stadig håber den dukker op, i morgen måske.

Comments

Christian / 18:12 / 13th of july / 2004

Tjae. "Pisosse" siger vel meget godt, hvilken situation, du står i. Jeg krydser fingre for Slick Rick dukker op snarest.

/Christian

jdreng | web | @ / 10:30 / 14th of july / 2004

osse her. Sender bønner for dig til de store it-guder og techno-karmaen....

Jonas | web / 10:57 / 14th of july / 2004

Tak de herrer, men jeg har nu officielt opgivet håbet, og har til min store glæde fået fundet råbåndene fra fra gemmere, så nu skal jeg bare klippe hele lortet igen. Hvad er det man siger, at det bliver altid bedre anden gange, eller noget?

I øvrigt, jdreng, tak for aben på mit skrivebord. (:

papish / 9:11 / 16th of july / 2004

Ja, set fra bagklogsskabens ulideligt dårlige ånde skulle du nok have valgt en mere påliderlig maskine end sjuften og jailbirden Slick Rick. Gza havde nok været et bedre bud, når det galt opbevaring af infomation men ikke vil miste...

Jonas | web / 19:28 / 16th of july / 2004

@papish: Tænkte faktisk på at spinde indlægget op omkring navngivningen af den nu forsvundne G5er. Det er da klart at det må gå sådan når den hedder Slick Rick. Men, Gza, skulle han så være bedre fordi han rent faktisk dukkede op på Roskilde i år?

Jeg skulle nok ha' lagt det på Biz Markie, han fejler sgu' aldrig, og hvis han endelig var forsvundet, så havde han nok gjort det med et sjovt ansigtsudtryk (:

Nu er filmene så lavet igen, og denne gang i sikker opbevaring på en maskine ved navn 'Masta Ace'. Og efter 'Disposable Art', så kan det da ikke gå galt. 7-9-13, knock on wood, osv, osv.

Camilla | web / 10:02 / 19th of july / 2004

Selvom jeg mener at binære filer bør holde sig langt væk fra versionsstyringssystemer var det måske ikke en dårlig ide at bruge Subversion til dine film? Så kunne Slick Rick forsvinde alt det han gad og du kunne trygt checkke dine film ud på en anden computer. Jeg ville også være utryg ved en computer med det navn. Jeg er faktisk begyndt at kalde min egen PC for "Old Yeller" bare for at den skal opføre sig stabilt.

Jonas | web / 10:04 / 19th of july / 2004

Ikke nogen dårlig idé Camilla, det skal jeg helt klart gøre næste gang jeg skal fedte med nogle meget vigtige binære filer. Hvordan kan det være jeg ikke har tænkt på det noget før?

Men anywho, råbåndene blev fundet frem fra gemmeren, og er nu i sikker forvaring (og jeg siger ikke hvor), og filmene så småt på vej til master. Så må vi se om folk kan lide dem.

Kristian | web | @ / 20:55 / 24th of july / 2004

Ikke for at briste jeres boble, men når der kuns er én person der arbejder på nogle filer, er et versioneringssystem jo bare en glorificeret backup. Og hele pointen her er jo at stakkers Jonas ikke har taget en backup. Du ville være ligeså fucked med et versioneringssystem hvor serveren blev væk under flytning...

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.