verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Værd at bookmarke 13.04.2004

Andreas er begyndt at blogge igen efter godt tre års pause. Det kan kun blive godt, og jeg insisterer derfor på at du bookmarker hans side.

Comments

David Blangstrup | web / 14:35 / 13th of april / 2004

Og jeg ville have gjort det, hvis han ikke straks jager MIE brugere væk på den der overlegne måde, jeg godt kender ;-) - så selvom jeg også har ild i ræven, så kan han...

Jonas | web / 15:06 / 13th of april / 2004

David dog, lidt MSIE-bashing har da aldrig holdt dig fra at bookmarke en side før? Og hey, det er fornuftig forbrugeroplysning.

Kristian | web | @ / 19:30 / 13th of april / 2004

IE? Blev den ikke forbudt af kulturministeren i foråret 2001?

Andreas | web / 20:50 / 13th of april / 2004

Hej David! Jeg er ked af det hvis du følte dig stødt, men jeg følte at jeg blev nødt til at smide en eller anden form for disclaimer (fordi IE-brugere slet ikke vil kunne bruge mine XFN-mænd til noget). Det blev så den sædvanlige smøre og det er selvfølgelig nok en fejl.

Jeg bruger selv IE på arbejde fordi jeg ikke må installere software selv og jeg har da set andre der er lidt *for* aggressive i deres IE bashing (en side lukker slet ikke IE brugere ind).

Min filosofi er at alle brugere skal have fuld funktionalitet - jeg tilføjer bare så meget lir som jeg kan der gør livet lettere for brugere af nyere og bedre browsere. Pænere permalinks, XFN-mænd, danske flag efter links til sider på dansk, pænere forms - al den slags ting IE ikke understøtter... ;o)

David Blangstrup | web / 20:55 / 13th of april / 2004

Den side så jeg også! :-) Det er helt fint,Andreas, det er bare sjovt at se det fra den anden side. ;-)

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.