verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Chicken Burger King 13.04.2004

Jeg har altid ønske mig at kunne kommandere med dyr. Især de lidt laverestående af slagsen, som f.eks. en kylling. Nu gør Burger King det muligt for mig med Subservient Chicken — tak for det. Meget simpelt, klæd en person ud i et kyllingekostume, placér vedkommende i en lejlighed med et webcam, og lad 'seerne' skrive kommandoer til Kyllingen. Jeg fik den til at hoppe, men den ville hverken se TV, slukke lyset eller tage kostumet af.

Jeg ved ikke lige præcis hvad det har med Burger King at gøre, eller om det får deres salg af fast food til at stige. Men det er da uden tvivl en noget anderledes måde at reklamere for en Burgerrestaurant.

Og lige til sidst... er det en hofteholder den har på? I så fald har jeg nok spist min sidste burger hos dem.

Comments

Joachim | web / 21:39 / 13th of april / 2004

...Og jeg har båret min sidste hofteholder!

christian / 21:52 / 13th of april / 2004

Tjaae.

Hvad sker der, hvis man spørger om den har en langefinger, den kan vise frem???

Så kommer den helt frem i skærmen og viser pegefingeren...

Papi / 14:41 / 14th of april / 2004

Haaha, den er pænt lirret til armbøjninger den kylling der! :-D

Og det er helt sikkert en hofteholder - med det er stadig BK Logen for life. Grænsen for hvornår man er ægte hæphåp går jo ved indgangen til etablisamentet...

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.