verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Kvalificeret kritik 13.01.2004

Bruce Tognazzini anmelder OS X Panther i intet mindre end tre artikler. En om hvorfor Dock'en i store træk stadig er noget gas, og ikke særlig brugervenlig, en om de gode, dårlige og grimme ting ved Panther og slutter af med en artikel om 4 programmer man kan installere der gør OS X til the Nirvana of operating systems.

Bruce Tognazzini er tidligere ansat hos Apple, medstifter af Apples Human Interface Group, og tjener nu sine penge som usability-konsulent sammen med Norman og Nielsen.

Comments

David Blangstrup | web | @ / 12:00 / 13th of january / 2004

Sikke noget shit! Han savner bare æblemenuen og windowshade, som alle nostalgiske OS 8-9'ere, og så klumsede Dragthing og så endnu en application switcher. Bah!

Docken leve! Selvom bestemte nørder elsker at rakke den ned, fordi de ikke kan have alt deres lort i den. Man kan altså åbne et Finder window med æble+shift+a og det er cirka lige så hurtigt som alt det gejl, selv udmærkede LaunchBar.

Jonas | web | @ / 15:12 / 13th of january / 2004

Han lægger nu vægt på at han gerne vil gøre maskinen produktiv, og ikke genskabe et OS 9 feel, men jeg kan godt forstå hvad du mener. Personligt har jeg ikke brugt nogle af de Add-ons han nævner, og jeg savner dem heller ikke. Sikkert fordi jeg tillagde mig arbejdsvaner, inden jeg fandt ud af, at man kunne gøre det på en anden måde med disse Add-ons.

På den anden side synes jeg han har ret i sin kritik af Dock'en. Jeg synes den er fed, men det er også kun fordi jeg har gjort den så lille som muligt, slået forstørrelse fra (fordi jeg bliver søsyg af det) og smidt den i nederste venstre hjørne.

LaunchBar er min bedste ven, i øvrigt. Jeg synes den er genial.

David Blangstrup | web | @ / 23:12 / 14th of january / 2004

Jeg har bare puttet docken i højre side, og jeg elsker at den er animeret. Det gør Mac levende, men det kan jo indstilles efter behag. Skal jeg købe en iBook G4 som jeg har råd til, eller en som din? Eller en G5 - så har jeg bare ikke råd til en skærm! :D

LaunchBar ville jeg nok også have på en PowerBook som din.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.