verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Last.fm nu med Hasselhoff 12.08.2005

Audioscrobbler er blevet til Last.fm, og har fået shinet deres hjemmeside op. Rigtig lækkert må man sige!

Man kunne ellers frygte det værste, når teamet bag Last.fm tilsyneladende består af en håndfuld David 'The Hof' Hasselhoffere med kommunikationsbesvær.

Jeg forventer det er MacGyver der står bag koden, two wrongs actually do make a right...

Comments

Mads Orbesen Troest | web / 17:12 / 12th of august / 2005

Mit første indtryk af upgraden var ellers, at det udelukkende handlede om at forværre loadtiden yderligere, og samtidig teste den mandlige del af brugerskarens modstandskraft overfor pink. Min er lav, jeg får det dårligt øjeblikkeligt. Dog rart, at flere ting er tilgængelige direkte fra forsiden...

Jonas | web / 17:53 / 12th of august / 2005

Jeg vil medgive, at loadtiden er blevet temmlig forværret. Men måske det går lige op hvis de har forbedret oppetiden ved flytningen. Det må man håbe.

Farvemæssigt er jeg sikker på, at valget er faldet på de nuværende for at tiltrække flere kvinder. De udgør vist under 1/4 af brugerne, og der må da være flere kvinder derude der hører musik på deres 'kongputer'.

Kristian | @ / 13:04 / 15th of august / 2005

PJ Harvey og Cradle of Filth? Du er ikke helt almindelig, Mads ;)

Jeg tror en del af de lange loadtider skyldes at der er ret meget run på efter ansigtsløftningen - folk skal lige se giraffen. Farverne har jeg ikke så meget imod, selv om de da godt kunne være mindre metroseksuelle. Det der irriterer mig mest er at man ikke selv laver thumbnailet af ens avatar, så jeg kan ikke colour-coordinate den til både den beige og røde baggrund :(

Kristian | @ / 13:06 / 15th of august / 2005

Nå jo, jeg glemte jo at brokke mig over min pet peeve: Tagging. Puh-leeze, find en dødere hest at slå. Jeg kan se idéen på del.icio.us hvor det ikke er umiddelbart indlysende hvad et link præcis handler om, men min musik?

Jonas | web / 14:55 / 15th of august / 2005

Kristian: Ja, det kan jeg godt se er et problem, det med farvekoordineringen, det må de lige få styr på :)

Angående tagging, så giver jeg dig lidt ret. Jeg har længe ønsket tagging i iTunes, og Tantek Çelik har vist også sparket til nogle udviklere omkring det. Grunden til at jeg mangler det i iTunes er, at de nuværende genrer oftest er temmelig misvisende, og sjældent giver mening for mig. På den måde tror jeg tagging kunne være meget kool, hvorfor mener du ikke det giver mening at tagge musik?

Kristian | @ / 16:43 / 15th of august / 2005

Måske ved jeg bare for lidt om musik, men jeg har aldrig rigtig haft trang til at putte min musik i kasser.

Kristian | @ / 1:12 / 25th of august / 2005

Så fandt jeg alligevel på et par kasser ... =)

Jonas | web / 12:52 / 25th of august / 2005

Ja, se det er bare en måde at bruge tags på. Og om man ved meget eller lidt om musik har intet med det at gøre, du kan jo tagge dem lige præcis som du har lyst til. Jeg har endnu ikke tagget noget som helst, er bare bange for at det bliver ligeså rodet som mine del.icio.us-tags (:

For lidt interessant læsning om tags, og hvordan de måske kan være til hjælp, har Clay Shirky skrevet en længere artikel om emnet.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.