verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Og svn skal bringe nyt hb 12.07.2004

Et eller andet skal naturligvis gå galt når man flytter et helt universitet fra et sted til et andet. Der er naturligvis kasser der bliver leveret i et forkert lokale, og der er måske en stol der går i stykker, eller en plante der knækker et blad.

Men det er jo altsammen ting der er til at overse; kassen bliver flyttet tilbage til det rigtige lokale, stolen bliver lappet eller erstattet, og planten gror vel et nyt blad på et eller andet tidspunkt.

Jeg havde dog ikke lige regnet med, at den maskine der indeholdt materiale til nogle små film jeg har brugt maj måned på at optage og klippe ville forsvinde, sådan [puf.wav]. Men indtil videre er det lige præcis det den er, forsvundet. En betragtelig portion muggen røv, når de skulle være afleveret i denne uge, og rigtige mænd jeg ikke tager backup, men bare græder.

Jeg maner dog til ro og tænker, den er nok bare blevet fejlplaceret, i et kontor hvor beboeren stadig er på ferie, og i morgen fnder vi den, og alle er glade. Ikke mindst mig (og mine arbejdsgivere).

Panikangsten kan tidsnok komme.

Comments

Tore | web | @ / 12:27 / 13th of july / 2004

Som Onkel Joakim ville sige - Gisp!

Jonas | web / 14:18 / 13th of july / 2004

Præcis, og pisosse.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.